HomeShoqëri

Bujanoci shpallet territor i kapluar nga fatkeqësia natyrore

Qeveria e Serbisë ka shpallur Bujanocin, bashkë me 17 komuna tjera në jug të vendit, si territor të kapluar nga fatkeqësitë natyrore si pasojë e vër

Akcionet vullnetare në Lluçan nuk kanë të ndalur
Ramadani viziton shkollat në gjuhën shqipe
Zbulohet memoriali “Jonuz Musliu”


Qeveria e Serbisë ka shpallur Bujanocin, bashkë me 17 komuna tjera në jug të vendit, si territor të kapluar nga fatkeqësitë natyrore si pasojë e vërshimeve të fundit, shkruan FOLonline.

Kjo i ka hapur rrugën edhe ndihmës që do të pasojë nga ana e shtetit për të gjitha ato ekonomi familjare, biznese dhe toka të dëmtuara nga përmbytjet.

Të dëmtuarit edhe më tej mund të paraqesin dëmet e shkaktuara në Shtabin Komunal për Situata të Jashtëzakonshme në Bujanoc.

COMMENTS