HomeNë fokus

Kuvendi Komunal i Bujanocit diskutoi rreth barnatores, munguan këshilltarët e APN-së

Foto nga arkivi Seanca e 5-të e Kuvendit Komunal të Bujanocit kishte në rend dite vetëm çështjen e Barnatores së Qytetit, gjegjësisht raportin

Kamberi me kritika për pozitën e pakicave
Kuvendi Komunal aprovon rishikimin e buxhetit, ndodh një ndryshim i vogël
Humanizmi në vepër- vendosen ulëse në rrugën Tërnoc- Breznicë

Foto nga arkivi

Seanca e 5-të e Kuvendit Komunal të Bujanocit kishte në rend dite vetëm çështjen e Barnatores së Qytetit, gjegjësisht raportin e saj financiarë dhe të ardhmen e këtij institucioni.

Këshilltarët kanë votuar për mënyrën e riorganizinit të Barnatores si ent shëndetësorë, shkruan FOLonline.

Vlen të thuhet se pas seancës së fundit të Këshillit Komunal, kryetari i komunës, Nagip Arifi, kishte theksuar se ky institucion është shpëtuar për një fije.

Arifi kishtë bërë përgjegjës përbërjen e kaluar të pushtetit lokal për neglizhencë në riregjistrimin e barnatores.

“ Nuk e dimë për çfarë arsye kjo ka ndodhur”, kishte pohuar Arifi.

Ndërkohë, për arsye të panjohuara në seancën e sotme të KK-së kanë munguar tre këshilltarët e APN-së.

COMMENTS