HomeNë fokus

Arifi takon zyrtarët e OKB-së

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar zyrtarët e OKB-së. Postimi i Arifit: Sot, mirëprita në kabinet, koordinatoren e z

Forumi i Gruas së PVD-së në Bujanoc zgjedh organet udhëheqëse
Pajaziti: Regjimi i Nagip Arifit po përjashton shqiptarë nga puna
Arifi thumbon Salihin: Po rri në kafe, s’po vjen me raportu

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar zyrtarët e OKB-së.

Postimi i Arifit:

Sot, mirëprita në kabinet, koordinatoren e zyrës së UN në Serbi, Fransoaz Žakob dhe përfaqësuesin e lartë të UN për Refugjatët në Serbi, Sufijan Ađali.

Bashkë diskutuam për zhvillimet aktuale në Preshevë si dhe u adresova sërish shqetësimin për diskriminimin ndëretnik ndaj shqiptarëve në Luginë të Preshevës, i cili kërkon trajtim nga instancat më të larta, për të gjetur zgjidhjen e duhur për përmirësimin e pozitës së shqiptarëve në Serbi.

Poashtu, folëm për projektet që janë jetike për vendin, e që kanë potencial për t’u ndihmuar nga UN. 🤝🏻

COMMENTS