HomeShoqëri

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc pajiset me aparat modern të EKG-së

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc së fundmi është pajisur me një aparat modern të EKG-së. Kështu njoftoi mjeku specialist i mjekësisë interne, Lej

Pastrohet deponia e egër në dalje të Tërnocit
Preshevari Shpejtim Arifi trajner i kampionit U15 në futboll në Iran dhe komentator TV Show futbolli
Ja sa persona janë infektuar në Bujanoc nga shpërthimi i pandemisë

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc së fundmi është pajisur me një aparat modern të EKG-së.

Kështu njoftoi mjeku specialist i mjekësisë interne, Lejlan Sadiku.

Postimi i tij:

Kabineti ynë në Sh.Sh. Bujanoc u pajis me aparatin modern të EKG së i cili do ta rrisë cilësinë e egzaminimit elektrofiziologjik.

Faleminderit zyrës së kryetarit të Komunës Bujanoc që e ndihmoi këtë projekt!

COMMENTS