HomeShoqëri

Arifi: Presim diçka ndryshe nga jeta kulturore

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, i ka bërë një vizitë shtëpisë së kulturës ku nga drejtori i sapo emëruar është njoftuar lidhur me

Pajaziti: Arifi përmes Facebookut po tenton të zhvendos vëmendjen nga problemet
Arrihet marrëveshja: Nevzad Lutfiu pritet të zgjidhet kryetar i KKSH-së
Sot përfundon viti shkollor

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, i ka bërë një vizitë shtëpisë së kulturës ku nga drejtori i sapo emëruar është njoftuar lidhur me planet e këtij institucioni.

Postimi i Arifit:

Në Shtëpinë e Kulturës, për të parë më nga afër Kujtimin, i cili punën e ka virtyt, për t’i dhënë diçka ndryshe jetës socio-kulturore në Preshevë.

Tani, si ushtrues detyre në drejtimin e këtij institucioni, u zotua për udhëheqje të ndershme e të denjë.🙏🏼

Me besimin tonë e të qytetarëve, i dham mbështetjen e plotë, që nëpërmjet koherencës dhe aktiviteteve t’i japim jetë mundësisë, për të promovuar qytetin e vlerave të artit e kulturës.

COMMENTS