HomeAktuale

APN dorëzon Listën në KKZ

Alternativa për Ndryshim sapo ka dorëzuar Listën Zgjedhore në Komisionin Komunal Zgjedhor. Lista Zgjedhore „ Alternativa për Nndryshim -Arbër Pajaz

Aksident në hyrje të Tërnocit, një person i lënduar (foto&video)
Pajaziti: Revolta qytetare ka dridhur rehatinë e kryetarit të dështuar…
Dështon koalicioni PD, LPD, SNS- Musliu tërhiqet në momentin e fundit ? Arifi then heshtjen


Alternativa për Ndryshim sapo ka dorëzuar Listën Zgjedhore në Komisionin Komunal Zgjedhor.
Lista Zgjedhore „ Alternativa për Nndryshim -Arbër Pajaziti „është dorëzuar me mbështetjen e 1.465 qytetarëve me të drejtë vote.
Pritet që gjatë ditës së nesërme KKZ të marrë vendim rreth çertifikimit të kësaj Liste.
” Kjo do të jetë Lista e fitores më 21 qershor ” , është shprehur shkurtimisht kryetari i APN-së në Bujanoc, Arbër Pajaziti, duke i’u drejtuar anëtarëve të këtij subjekti politik dhe kandidatëve për këshilltarë pas daljes nga ndërtesa e komunës ku është vendosur KKZ.


Pajaziti poashtu ka përshëndetur të gjithë mbështetësit e Listës Zgjedhore.
Ndryshe, Lista e APN-së është e 7-ta me rradhë e dorëzuar në KKZ, gjegjësisht e 3-ta tek subjektet politike shqiptate.

COMMENTS