HomeNë fokus

Salihi rikujton qytetarët dhe bizneset për konkurset aktuale

Shefi i kabinetit të kryetarit të komunës së Bujanocit Nagip Arifit, Sali Salihi, ka rikujtuar sot për konkurset aktuale që janë në dispozicion pë

Konkurs për personat me nevoja të veçanta
Sonte në orën tre pas mesnate fillon llogaritja dimërore e kohës  
FOLonline tani me kanal edhe në Viber

Shefi i kabinetit të kryetarit të komunës së Bujanocit Nagip Arifit, Sali Salihi, ka rikujtuar sot për konkurset aktuale që janë në dispozicion për shtresat e ndryshme të shoqërisë.

Në këto konkurse, vlerash të ndryshme, qytetarët, organizatat, bizneset, etj, mund të aplikojnë për fonde dhe projekte nga komuna, shteti dhe Bashkimi Evropian.

Postimi i Salihit:

Për qëllime të përkrahjes së bizneseve dhe punësimit, aktuale janë këto konkurse, për të cilët mund të aplikojnë të interesuarit nga komuna e Bujanocit:

KONKURSI NGA BUXHETI I KOMUNËS SË BUJANOCIT

➡️ Komuna e Bujanocit ka ndarë 24 milionë dinarë për përkrahjen e biznesit lokal, nga to:

– 18 milionë për bizneset ekzistuese
– 6 milionë për ata që dëshirojnë të themelojnë biznesin

Afati i fundit për paraqitje: 31.05.2022

KONKURSI NGA TRUPI KOORDINUES

➡️ Trupi Koordinues ka ndarë 16.600.000,00 dinarë për subvencionimin e bizneseve nga komuna e Bujanocit.

Vlera minimale e subvencionimit 300.000,00 dinarë, maksimalja 3.000.000,00 dinarë.

Afati i fundit për paraqitje 10.06.2022.

KONKURSI NGA PROGRAMI I BASHKIMIT EVROPIAN EU PRO +

➡️ Në mesin e 99 komunave në Serbi, edhe bizneset nga komuna e Bujanocit mund të aplikojnë. Vlera e mundshme e subvencionimit, prej 10.000 € – 40.000 €.

Afati i fundit për aplikim 30.06.2022.

COMMENTS