HomeShoqëri

“Përkrahim shtimin e fondit të literaturës”

Në vazhdën e vizitave nëpër institucioneve publike, kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka qëndruar në bibliotekën e qytetit. "📖 N

FITORE E THELLË NË PËRMBYLLJE TË SEZONIT VJESHTOR
Konkurs i komunës së Preshevës për shoqatat qytetare
Kërcënuesit ndaj familjes së Ismailit rrezikojnë burgim deri në pesë vjet

Në vazhdën e vizitave nëpër institucioneve publike, kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka qëndruar në bibliotekën e qytetit.

“📖 Në bibliotekën e qytetit, u takuam me drejtorin Reshat Neziri.

Në hapësirat e bibliotekës pamë të rinj aktiv nëpër sallat e leximit, që i shfrytëzojnë ambientet e bibliotekës për të studiuar🔍, si një shenjë e qytetërimit dhe kulturës për leximin.

Me drejtorin, u dakorduam se bashkëpunimi i ndërsjellë është vazhdimësi institucionale mes komunës dhe bibliotekës. Çdo projekt dhe nismë në kuadër të pasurimit dhe shtimit të literaturës, është njëkohësisht pasuri për çdo moshë që lexon”, ka shkruar Arifi në Facebook.

COMMENTS