HomeNë fokus

Arifi në shëninin e 40 vjetorit të demonstratave në Prishtinë

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka marrë pjesë sot në shënimin e përvjetorit të 40 të demonstratave studentore në Prishtinë. Përm

Pajaziti: Deponia po digjet, kompetentët në heshtje
A po u përgjigjet Arifi oponentëve politik?”Nuk merrem shumë me ata që merren me mua”…
Aksident në komunikacion, vetura godet çiklistin  

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka marrë pjesë sot në shënimin e përvjetorit të 40 të demonstratave studentore në Prishtinë.

Përmes postimit në FB, Arifi ka shkruar:

Së bashku me kryetarët e komunave nga Republika e Kosovës dhe e Maqedonisë Veriore, dhe me kryetarët e partive politike shënuam 40 vjetorin e Pranverës Shqiptare të ’81-shit.

11 Marsi i vitit 1981 shënon kthesën më të madhe historike të kombit shqiptar, kur demostratat e stundentëve shfaqën pakënaqësitë e popullit të shtypur shqiptar në Kosovë nga ish regjimi jugosllav.

COMMENTS