HomeNë fokus

APN propozon pakon emergjente „Bujanoci 2021“ në vlerë prej 80.000.000 dinarë

Këshilltari i Alternativës për Ndryshim, Florim Agaj, në seancën e sotme të Kuvendit Komunal të Bujanocit ku po diskutohet për vendimim e buxhetit p

Breznica dhe Malësia që dy ditë pa rrymë, mungon edhe uji
“Tripat e Gipës”: Uron Bajramin me bakllavë nga deponia e Tërnocit (video)
Drejtuesit e Aleancës për Luginën urojnë ambasadorin Canaj


Këshilltari i Alternativës për Ndryshim, Florim Agaj, në seancën e sotme të Kuvendit Komunal të Bujanocit ku po diskutohet për vendimim e buxhetit për vitin 2021 ka propozuar krijimin e pozicionit të ri „Pako emergjente Bujanoci 2021“.

Këtë propozim Agaj e ka bazuar me situatën rreth pandemisë dhe nevojën e ndihmave për shumë veprimtari të dëmtuara dhe familje të rrezikuara.
Për këtë pozicion Agaj ka kërkuar të ndahen 80.000.000 dinarë.

Sipas tij, këto mjete duhet të merren nga infrastruktura rrugore, vlera e të cilëve kap shumën e 177.000.000 dinarëve.

„Asfalti pret, ndërsa fëmija i dikujt dhe i sëmuri nuk presin“, u shpreh Agaj duke e arsyetuar propozimin e tij.
Nga „Pako emergjente“, Agaj tha se duhet të krijohen nënpozicione për ndihma familjeve të prekura me Covid, familjeve të cilat kanë pasur raste të vdekjeve, foshnjeve të sapolindura, ndihma për studentët, shujta për nxënës, qëndrim tërëditor në ente parashkollore, asistencë shëndetësorë nëpër bashkësi lokale, etj.

COMMENTS