HomeKronikë

Alarme për bomba edhe në shkollat e Bujanocit dhe Preshevës

Sindromi i paraqitjeve anonime për vendosje të bombave, ditën e sotme ka përfshirë edhe shkollat në komunën e Bujanocit dhe Presehvës. Alarm të

Pajaziti: Nuk bëhemi pjesë e pushtetit aktual, por synojmë rrëzimin e tij
Agaj: Ku të  ankohemi?
Unifikimi paszgjedhor i shqiptarëve të Bujanocit, çfarë solli takimi në KKSH? (Video)

Sindromi i paraqitjeve anonime për vendosje të bombave, ditën e sotme ka përfshirë edhe shkollat në komunën e Bujanocit dhe Presehvës.

Alarm të ngjashëm ka pranuar edhe shkolla “M.Kadriu” në Tërrnoc.

Në disa shkolla janë evakouar nxënësit pas sugjerimeve të policisë, merr vesh FOLonline.

Ndryshe, Ministria e Arsimit ka njoftuar se alarme të këtilla kanë marrë 134 shkolla në nivel shteti.

Derisa të kryhen ekspertizat, mësimi në shkollat ku ka pasur alarme vazhdon sipas sistemit online.

 

COMMENTS