HomeNë fokus

Për momentin i vetmi Pajaziti: Lufta e UÇK-së ishte e drejtë

Pas ngritjes së aktakuzave nga ana e Gjykatës Speciale ndaj drejtuesve të luftës së UÇK-së deri më tash në Luginë ka reaguar vetëm kryetari i APN-së

K.B.I. Bujanoc: Në xhami 10 minuta para Bajramit
Pajaziti: Organi i dhunshëm deri dje, sot u shndërrua në organ të përkohshëm.
Padi për kundërvajtje ndaj drejtorit të shtëpisë të kulturës në Bujanoc


Pas ngritjes së aktakuzave nga ana e Gjykatës Speciale ndaj drejtuesve të luftës së UÇK-së deri më tash në Luginë ka reaguar vetëm kryetari i APN-së në Bujanoc, Arbër Pajaziti.
“I bindur në pafajsinë tuaj dhe në luftën e drejtë të UÇK-së.
Çlirimtarët duhet ta shijojnë lirinë!
Liria ka emër! “, ka shkruar Pajaziti në Facebook duke bashkangjitur një foto të Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit.

COMMENTS