HomeKoronavirusi

Vendimi i ri: Kush vijon mësimet në shkollë e kush online

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur për masat e reja në vazhdim të vitit të ri shkollor. Kështu që tash e tutje nxënësit e shkollave të mesme d

Reagon Kamberi: Padia politike, flamuri nuk ndryshon, angazhimi i Mustafës po i pengon dikujt
Në Preshevë shënohet Dita Botërore e Refugjatëve
Arrihet Marrëveshja për koalicion në Bujanoc ?! Seanca konstituive të premten ( dokument )


Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur për masat e reja në vazhdim të vitit të ri shkollor.
Kështu që tash e tutje nxënësit e shkollave të mesme dhe ata të ciklit të lartë të shkollave fillore (nga klasa 5-8) do të vijojnë mësimet online, kurse nxënësit e klasave të ulta ( klast 1-4) do të vazhdojnë sipas kalendarit të tanishëm, mësim në shkollë.
Poashtu edhe çerdhet do të vazhdojnë të mbeten të hapura.
Vendimi vlen deri më datën 21 dhjetor kur është vendosur të përfundojë gjysëmvjetori i parë.

COMMENTS