HomeAktuale

Vendim konfuz pēr hyrjen nē Kosovē

Qeveria e Kosovēs ka marrē tashmē vendim pēr hapjen e kufijēve tokēsorē tē saj. Mirēpo, ky veprim ka shkaktuar shumē paqartēsi tek ata tē cilēt pla

Arifi me mesazh për qytetarët lidhur me buxhetin e ri
Isufi pas fitores ndaj kroatit Mishiq, synon luftë për ndonjë titull të madh
Nehat Aliu merr drejtimin e Qendrës Sportive në Bujanoc


Qeveria e Kosovēs ka marrē tashmē vendim pēr hapjen e kufijēve tokēsorē tē saj.
Mirēpo, ky veprim ka shkaktuar shumē paqartēsi tek ata tē cilēt planifikojnē tē udhētojnē pēr nē Kosovē dhe anasjelltas, shkruan FOLonline.com.
Nē komunikatēn zyrtare tē cilēn e ka publikuar Qendra Kombētare pēr Menaxhimin Kufitar e cila funksionon nē kuadēr tē MPB -sē sē Kosovēs pērmenden procedurat e hyrjes nē Kosovē, qē nēnkuptojnē posedimin e testit jo mē tē vjetēr se katēr ditē, dhe nē mungesē tē tij pērmendet vetizolimi shtatë ditor.
Por askund nuk ēshtē sqaruar procedura e shtetasve tē huaj.
Lind pyetja nēse udhētoni nga Lugina nē Kosovē si ēshtē e mundur tē vetizoloheni?
Çka nēse ktheheni gjatē ditēs?
E shumē e shumē pyetje tjera.

Pēr mē tepēr lexoni kumtesēn e plotē tē QKMK-sē:

𝐓𝐞̈ 𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞̈,𝐐𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐞 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈𝐬 𝐬𝐡𝐟𝐮𝐪𝐢𝐳𝐨𝐧 𝐩𝐢𝐤𝐞̈𝐧 𝟒 𝐭𝐞̈ 𝐕𝐞𝐧𝐝𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐐𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐬𝐞̈ 𝐍𝐫. 𝟎𝟏/𝟎𝟗 𝐭𝐞̈…

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Sonntag, 31. Mai 2020

COMMENTS