HomeNë fokus

Zgjidhet përbërja e re e Komisionit Komunal Zgjedhor

Në seancën e parë për këtë vit, Kuvendi Komunal i Bujanocit, ndër të tjerash, ka zgjedhur edhe përbërjen e re të Komisionit Komunal Zgjedhor. K

Reagon Ramadani: Zotëri Gent Cakaj do mbetet “Qytetar nderi” i Bujanocit
Mitroviq: Akoma s’jemi dakorduar me Arifin, PD as një fjalë të vetme për takimin me SNS-in
Me vendim politik për parandalimin e shqiptarëve në parlament

Në seancën e parë për këtë vit, Kuvendi Komunal i Bujanocit, ndër të tjerash, ka zgjedhur edhe përbërjen e re të Komisionit Komunal Zgjedhor.

Ky organ, i cili duhet të reflektoj raportin e subjekteve politike në Kuvend, do të udhëhiqet nga Fejzi Beqiri, kuadër i Partisë Demokratike-PD, parti kjo e përfaqësuar me 10 këshilltarë dhe bartëse e Koalicionit qeverisës.

Në përbërjen e rrehullt KKZ do të përfaqësohet me nga: 2 anëtarë të Partisë Demokratike-PD, 2 të Partisë për Veprim Demokratik-PVD, 2 të Partisë Progresiste Serbe-SNS dhe 1 të Lëvizjes së Progresit Demokratik-LPD.

Për zëvendës anëtarë të KKZ-së janë emëruar: 2 anëtarë të PD-së, 2 të LPD-së, 1 nga SNS, 1 nga SPS dhe një nga Alternativa për Ndryshim-APN.

 

 

COMMENTS