HomeAktuale

Zgjerohet rruga Tërnoc-Turi

Rruga ekzistuese Tërnoc-Turi do të marrrë formë tjetër. Kjo pasi që sot kaë filluar punimet për zgjerimin e këtij aksi rrugor, shkruan FOLonline.com

Presidentja Osmani priti në takim një delegacion nga Kuvendi Komunal i Bujanocit
Reagon Pajaziti: Nuk është reaguar me kohë për parandalimin e pasivizimit të adresave
Unifikimi paszgjedhor i shqiptarëve të Bujanocit, çfarë solli takimi në KKSH? (Video)


Rruga ekzistuese Tërnoc-Turi do të marrrë formë tjetër. Kjo pasi që sot kaë filluar punimet për zgjerimin e këtij aksi rrugor, shkruan FOLonline.com.
Sipas kryeshefit për Investime dhe Zhvillim, Rahim Salihi, nga katër metra të tanishme,rruga do të zgjerohet për një metër shtesë. Poashtu, është paraparë edhe vënia e bankinave prej 50 cm.
Punëkryes është ndërmarrja Saba Bellça ndërsa parashihet që punët të realizohen brenda 45 ditëve.
Gjatë kësaj periudhe, komuna e Bujanocit u ka bërë thirrje ngasësve të makinave për kujdes maksimal, sidomos gjatë mbrëmjes.

Kanë filluar punimet për zgjerimin e rrugës Tërnoc – Turi 🚧🛑🚜Në vazhdën e realizimit të projekteve të planifikuara për…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Montag, 1. Juni 2020

COMMENTS