HomeUncategorized

Vaksinimi me Astra zeneka pa termin

Ditëve në vijim, ekipet e terrenit pranë shtëpisë së shëndetit në Bujanoc do të vaksinojnë qytetarët me vaksinën Astra zeneka pa termin, pa kufizime të moshës dhe pa patur nevojë të regjistrohen në portalin e-uprava. Të interesuarit për këtë lloj vaksine mund të lajmërohen në numrin e telefonit: 060/ 0998400  

Kryediplomatja Haradinaj takon deputetin Kamberi
Politikanët e Luginës në takim me presidentin e Shqipërisë
Për çka po bëhet gati policia në Bujanoc ? ( Foto )

Ditëve në vijim, ekipet e terrenit pranë shtëpisë së shëndetit në Bujanoc do të vaksinojnë qytetarët me vaksinën Astra zeneka pa termin, pa kufizime të moshës dhe pa patur nevojë të regjistrohen në portalin e-uprava.

Të interesuarit për këtë lloj vaksine mund të lajmërohen në numrin e telefonit: 060/ 0998400

 

COMMENTS