HomeNë fokus

Sipas Pajazitit, cilat janë keqpërdorimet që po bëjnë pushtetarët e Bujanocit?

Arbër Pajaziti, kryetar i APN-së në Bujanoc përmes një statusi në Facebook është shprehur se pushtetarët në Bujanoc janë duke bërë keqpërdorime të

Mbështetje financiare sa më parë për mediat dhe gazetarët në Luginën e Preshevës !
Tranzicionet e pafund në Ballkan dhe në veçanti tek shqiptarët
APN grumbullon nënshkrime për Parlamentaret, Pajaziti bënë thirrje për përkrahje masive

Arbër Pajaziti, kryetar i APN-së në Bujanoc përmes një statusi në Facebook është shprehur se pushtetarët në Bujanoc janë duke bërë keqpërdorime të ndryshme.

Me këtë rast, ai ka numëruar disa nga ato.

Postimi i Pajazitit:

Pushtetarët me borxhe të mëdha ndaj Komunalisë.
Në Komunali punësohen miqasia.
I shlyhen borxhet baxhanakave e sponzorave të fushatës.
Disa funksioner edhe nuse shkojnë me marr me vetura zyrtare.
Pushteteti qendror vazhdon me ritëm të shtuar pasivizimin e adresave.
Serbia nderton universitet në veri të Kosovës.
Vazhdojnë fuqishëm kundërshtimet për shkëmbim të territoreve.

“Patriotat” vazhdojnë të rrinë nën ethet e zgjedhjeve.

#poshtëRegjimi

COMMENTS