HomeSport

Derbi i xhiros së tetë: Tërnoci-Morava

Nesër (e mërkurë, ora 15:00) Dashamirët e futbollit, nesër në Tërnoc,  do të kenë të mundur të shijojnë një ndeshje derbi midis vendësve të KF

Kush dhe çfarë pozitash mori në qeverisjen lokale?
Fejton: Vdekja e Josip Broz Titos – fillimi i fundit të Jugosllavisë (pjesa 3)
Arifi: “Ditët e gjykatës” meritë e APN-së

Nesër (e mërkurë, ora 15:00)

Dashamirët e futbollit, nesër në Tërnoc,  do të kenë të mundur të shijojnë një ndeshje derbi midis vendësve të KF Tërnoci dhe KF Morava nga Vlladiçin Hani.

Imperativ për “Agallarët” do të jenë tre pikë për tu ngritur në tabelë nga vendi i tetë ku ndodhen tani me nëntë pikë të tubuara.

Nga ana tjetër, edhe mysafirët do të synojnë një rezultat pozitiv për të luftuar kreun e tabelës ngase për momentin ndodhen në vendin e tretë me 16 pikë.

Ndeshja e nesërme fillon në ora 15:00.

 

COMMENTS