HomeShoqëri

Shtrenjtohen rryma dhe cigaret

Nga dita e sotme konsumatorët në Serbi do të paguajnë rrymën për 3.4 përqind më shtrenjt se sa muajve të kaluar. Çmimi i energjisë elektrike he

Ministria Kosovare e Kulturës shpërblen arkitektin nga Bujanoci
KAMBERI: NËNSHTRIMI NUK ËSHTË RRUGA E DUHUR
Në Bujanoc, hajnat në akcion

Nga dita e sotme konsumatorët në Serbi do të paguajnë rrymën për 3.4 përqind më shtrenjt se sa muajve të kaluar.

Çmimi i energjisë elektrike herën e fundit ishte ngritur në dhjetor të vitit 2019.

Poashtu nga dita e sotme janë ngritur edhe çmimet e cigareve.

Kështu që duhanëpirësit tani duhet t’i ndajnë 10 dinarë më shumë për një pako cigare.

COMMENTS