HomeShoqëri

Shembulli i një përfaqësuesi të popullit

Këshilltari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Nevzad Lutfiu, jo vetëm që me propozimet dhe fjalimet e tij jep kontribut gati në të gjitha seancat e

Fejtoni: Një tregim serbo- shqiptar: Marrëveshja e Kumanovës dhe formimi i ZTS-së (Pjesa 20)
Urimet për Bajram nga “baushtellat” e Gjermanisë
Mustafa: Gjykata e Apelit legalizon termin „šiptari“

Këshilltari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Nevzad Lutfiu, jo vetëm që me propozimet dhe fjalimet e tij jep kontribut gati në të gjitha seancat e këtij organi legjislativ, por shquhet edhe me aksionet që i ndërmerrë për komunitetin nga vendbanimi i cili vie.

Lutfiu promovon prodhimet bujqësore të bashkëvendësve në fshatin Osllarë, ngrit zërin për difektet në fshat, alarmon ndërmarrjet gjegjëse për shërbimet komunale, ato të infrastrukturës dhe rrymës.

I prinë organizimeve sportive e kultuturore, është në ballë të aksioneve për mbrojtje të mjedisit, etj.

Së fundmi, këshilltari Lutfiu, i cili është pjesë e Lëvizjes së Progresit Demokratik-LPD, ka shpërndarë një njoftim lidhur me sigurimin e kifleve për nxënësit e klasave I-IV si dhe sigurimin e transportit për nxënësit e klasava V-VIII.

“Edhe këtë vit u siguruan kiflet për më të dashurit, nxënësit e shkollës tonë.

Dy punë të mira po realizohen në gjysëm-vjetorin e parë;

-kilflet pët nxënësit prej klasës së I-IV ❤️

-transporti për nxënësit prej klasës V-VIII ❤️

E falenderojmë shkollën “Ali Bektashi” për bashkëpunimin”, ka shkruar këshilltari Nevzad Lutfiu në Facebook.

 

COMMENTS