HomeKoronavirusi

A do të ketë shtrëngim të masave?

Qeveria e Serbisë pritet të vendos të enjten për masat e reja të propozuara nga Shtabi Republikan i Krizave. Nëse aprovohen këto masa, atëherë ato

Sinani: Serbia ende nuk e ka gadishmërinë për tu përballur me realitetin
REAGIM  I APN-së: Dialogu i ngutshëm dhe i pa menduar mirë
Krasiten drunjët në rrugën kryesore të Bujanocit

Qeveria e Serbisë pritet të vendos të enjten për masat e reja të propozuara nga Shtabi Republikan i Krizave.

Nëse aprovohen këto masa, atëherë ato do të hyjnë në fuqi nga dita e premte dhe kanë të bëjnë me këto kufizime, transmeton FOLonline.

-Ndalimi i punës për objektet hoteliere, restorantet, kafiteritë, klubet e natës, qendrat tregtare, fitneset, bastoret, kazinot, sallonet e ondulimit … nga ora 17:00 deri në ora 05:00 kurse ditëve të vikendit tërësisht ndalesë.

– Furrat e bukës, barnatoret, popmat e benzinës, objektet e tregtisë me pakicë, shitoret…do të punojnë sikur se deri më tani.

COMMENTS