HomeNë fokus

Pajaziti: Kujt dhe sa milionë dinarë borxhe u fali Komunalia?

Kryetari i APN-së në Bujanoc , Arbër Pajaziti, ka lënë të kuptohet se N.P. Komunalia i ka falur borxhe disa kompanive. “Dy pyetje për pushtetin e “shqiptarëve” në Bujanoc. Sa milion dinarë borxhe i ka falur Komunalia? Cilat janë kompanitë që u është falur borxhi? #poshtëRegjimi!”, ka shkruar Pajaziti në Facebook.

E konfirmon policia: Një i vdekur në Bujanoc
Ekskluzive: Strukturat shtetërore të intelegjencës shtojnë prezencën në Bujanoc, kanë edhe të preferuarit e tyre për zgjedhje
Ekspozitë e fotografive në Bujanoc

Kryetari i APN-së në Bujanoc , Arbër Pajaziti, ka lënë të kuptohet se N.P. Komunalia i ka falur borxhe disa kompanive.

“Dy pyetje për pushtetin e “shqiptarëve” në Bujanoc.

Sa milion dinarë borxhe i ka falur Komunalia?
Cilat janë kompanitë që u është falur borxhi?

#poshtëRegjimi!”, ka shkruar Pajaziti në Facebook.

COMMENTS