HomeNë fokus

Ambasadori i Shqipërisë qëndron në APN

"Në selinë e Alternativës për Ndryshim, sot mirëpritëm mikun tonë, ambasadorin e Shqipërisë 🇦🇱 z. Ilir Boçka. Takim konsultativ dhe vlerësim më

Kuvendi i Serbisë ndryshoi Ligjin për Zgjedhjet Lokale, nënshkrimet verifikohen edhe nga Administrata Lokale
Edhe 6 persona me koronë, numri shkon në 160
Pajaziti kërkon mobilizim të plotë në parti: ” Erdhi koha ta kërkoni hakun që ju takon “

“Në selinë e Alternativës për Ndryshim, sot mirëpritëm mikun tonë, ambasadorin e Shqipërisë 🇦🇱 z. Ilir Boçka.

Takim konsultativ dhe vlerësim më konciz mbi punën e spektrit politik në lidhje me mundësinë e unifikimit për Zgjedhjet Parlamentare, me theks të veçantë rikonfirmimin e Marrëveshjes së Tiranës së vitit 2020”, thuhet në kumtesën e APN-së.

“Vizita e z.Boçka tregon se Marrëveshja e Tiranës vazhdon të jetë prezente ashtu siç jemi pajtuar të gjithë dhe se angazhimi i Shqipërisë në këtë proces të rëndësishëm për Luginën nuk mungon”, përfundon kumtesa.

COMMENTS