HomeMagazinë

Sa vjet i bëri Nagip Arifi ?

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, sot ka ditëlindjen e tij. Ai ka lindur sot e 59 vjet më parë në Tërnoc ku edhe jeton. Me siguri ky k

Në 62 vjetorin e lindjes së Jonuz Musliut, djali i tij Shqiprimi me një postim prekës
Reagon Arifi: Besojmë në pastërtinë e luftës së UÇK-së
APN kërkon transparencë nga pushteti lokal në Bujanoc


Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, sot ka ditëlindjen e tij.
Ai ka lindur sot e 59 vjet më parë në Tërnoc ku edhe jeton.
Me siguri ky ka qenë shkaku që Arifi sot paradite t’i qerras me nga një kafe shokët dhe bashkëpunëtorët e tij.
Vet Arifi ka publikuar një foto në profilin e tij në Facebook të titulluar “ Nga një kafe për ditëlindje “.


Arifi dukej në disponim të mirë edhe gjatë kryesimit të mbledhjes së sotme të Këshillit Komunal.
Një deklaratë e tij mbi kryeshefin e Drejtoratit për Investime dhe Zhvillim, Rahim Salihi, solli reagime dhe kundër-reagime tek partnerët e koalicionit PVD- PD.
Nuk dihet se a kanë ndikuar këto reagime në prishjen e disponimit tek Arifi që e kishte nga mëngjesi i sotëm ?!
Ndryshe, kryetari i Bujanocit, ka marrë shumë urime në profilin e tij lidhur me ditëlindjen e tij të 59-të!

COMMENTS