HomeKoronavirusi

Çertifikatat kovid nga ora 20:00, pushimi vjeshtor gjatë të gjithë javës

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që pushimi vjeshtor për nxënësit e  shkollave fillore dhe atyre të mesme të zgjasë gjatë tërë javës së ard

Pajaziti: Krerët e Bujanocit nuk kanë ditur të menaxhojnë projektet e mëdha
Bujanoci binjakëzohet me Gjirokastrën
Hill: Shqiptarët e Luginës problemet e tyre duhet t’i zgjidhin me Beogradin

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që pushimi vjeshtor për nxënësit e  shkollave fillore dhe atyre të mesme të zgjasë gjatë tërë javës së ardhshme.

Kështu që nxënësit në bankat shkollore do të kthehen më 15 nëntor, ditë e hënë.

Poashtu, ky organ ka vendosur që çertifikatat Kovid të vaksinimit të aplikohen nga ora 20:00 për të gjitha objektet gastronomike të tipit të mbyllur, përfshirë edhe ato ku aplikohen lojërat e fatit.

Kjo masë hynë në fuqi nga dita e hënë.

 

COMMENTS