HomeShoqëri

Ka filluar hapja e rrugës Dobrosin – Konçul

Në bashkëpunim të dy bashkësive lokale, Dobrosin dhe Konçul, ka filluar sot hapja e rrugës e cila lidh këto dy vendbanime. Lidhur me këtë aktiv

Gent Cakaj nga Presheva: Prioritet i imi është çështja e shqiptarëve të Luginës
Ora policore prej 13, cka nëse dalni dhe ndaloheni nga policia
Kamberi: Vuçiq dëshiron dialog sipas dëshirave të tij

Në bashkëpunim të dy bashkësive lokale, Dobrosin dhe Konçul, ka filluar sot hapja e rrugës e cila lidh këto dy vendbanime.

Lidhur me këtë aktivitet ka njoftuar përmes Facebookut kryetari i Bashkësisë Lokale të Dobrosinit, Reshat Salihu.

Me këtë rast, Salihu ka falenderuar publikisht zv/ kryetarin e komunës së Bujanocit Shqiprim Musliun për mbështetjen e kësaj iniciative.

„Kjo rrugë që lidh Dobrosinin dhe Konçulin  ka qenë arterie kryesore e zhvillimit të luftës çlirimtare nga UÇPMB në periudhën 2000-2001“, ka shkruar ndër të tjera Salihu.

 

COMMENTS