HomeNë fokus

Realizohet transferi, Arifi falenderon Kosovën

Në xhirollogaritë e komunës së Bujanocit sot janë transferuar 200 mijë euro nga ana e Qeverisë së Kosovës. Me këtë rast, kryetari Nagip Arifi k

Akuzë e re e APN-së në drejtim të PVD-së
Arifi në gjykatë për vendosjen e flamurit
“Dosja-Zgjedhjet në Tërrnoc”: Gjykata mund të vendos deri më 21.05, ora 9:55 ( dokument)

Në xhirollogaritë e komunës së Bujanocit sot janë transferuar 200 mijë euro nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Me këtë rast, kryetari Nagip Arifi ka falenderuar autoritetet kosovare për shpejtësinë e realizimit të transferit për mjetet të cilat janë të dedikuara për sanimin e dëmeve nga vërshimet.

Postimi i Arifit:

FALEMNDERIT KOSOVË

Sot, realizuam edhe një transfer financiar me vlerë prej 200.000 € nga Qeveria e Republikës së Kosovës.
Ky transfer u realizua duke u bazuar në kërkesën tonë drejtuar kryeministrit Hoti për sanimin e dëmeve nga vërshimet e fundit që përfshinë komunën tonë.
Mjetet e marra do të shfrytëzohen për sanimin dëmeve infrastrukturore, duke filluar nga Malësia e Bujanocit e këndej.

Shfrytëzoj rastin të falemnderoj Qeverinë e Republikës së Kosovës, kryeministrin në detyrë, deputetin e Parlamentit të Kosovës Faton Bislimin për insistimin e tij të vazhdueshëm, si dhe një falemnderim të posaçëm për drejtorin e Thesarit të Kosovës Ahmet Ismajli për angazhimin e tij të pakursyer që mjetet të transferohen sa më shpejt.

COMMENTS