HomeNë fokus

Kamberi mban fjalim në gjuhën shqipe(video)

Deputeti popullor në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, fjalimin e tij të sotëm para kolegëve të vet dhe opinionit e ka realizuar në gjuhën shqipe. Me këtë rast, ai është fokusuar tek rasti i ministrit Vulin dhe vendimi i gjykatës për fyerjen e shqiptarëve. Fjalimi i deputetit Kamberi:    

Nenad Mitroviq: Nagip Arifi më ka gënjyer dhe e ka shkelur marrëveshjen
FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE NË LETOVICË
UEFA me vendime të reja, shtyhet përsëri ndeshja Maqedoni – Kosovë

Deputeti popullor në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, fjalimin e tij të sotëm para kolegëve të vet dhe opinionit e ka realizuar në gjuhën shqipe.

Me këtë rast, ai është fokusuar tek rasti i ministrit Vulin dhe vendimi i gjykatës për fyerjen e shqiptarëve.

Fjalimi i deputetit Kamberi:

 

 

COMMENTS