HomeShoqëri

Realizohen pagesat për bujqit

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka njoftuar se sot ka nënshkruar urdhëresat për pagesën e subvencioneve për bujqit, obligime këto ng

Pajaziti: Shtëpia e kriptovalutave dhe bizneset politike
Edhe një autoambulancë e re për shtëpinë e shëndetit në Bujanoc
Kolegji Universum 30 bursa për studentët nga Presheva dhe Bujanoci

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka njoftuar se sot ka nënshkruar urdhëresat për pagesën e subvencioneve për bujqit, obligime këto nga viti 2019.

„ LAJM I SHUMËPRITUR PËR BUJQIT

Sot, nënshkrova urdhëresën për pagesën e 12.415.133,00 dinarëve (105.660 €) për 214 bujqit e komunës sonë, obligime këto nga konkursi i vitit 2019.

Së shpejti do të shpallim edhe konkursin e radhës për bujqit dhe blegtorët për vitin 2021 „, ka shkruar Arifi në Facebook.

COMMENTS