HomeNë fokus

Ramadani pret përfaqësuesit e mërgatës së Bujanocit

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, ka pritur në kabinetin e tij një grup të përfaqësuesve të mërgatës nga ky qytet që vepro

Pajaziti: Treshja PD-PVD-LPD dhe qeverisja përshesh e tyre në Bujanoc
Kryetari i Preshevës në gjendje të rëndë shëndetësore
Rezultatet e konkursit për klubet sportive, reagon Pajaziti

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, ka pritur në kabinetin e tij një grup të përfaqësuesve të mërgatës nga ky qytet që veprojnë në shtetet e Perëndimit.

Me këtë rast, në profilin e tij në FB, Ramadani ka shkruar:

Me bashkëatdhetarët e Bujanovcit!

Sot pata kënaqësinë të pres në takim vëllezërit tanë nga mërgata e Bujanocit Asociacioni Qytetar Bujanoci, kryetarin e saj Lulzim Abazin me bashkëveprimtar.

Bashkëbiseduam për komunikimin e vazhdueshëm që duhet ta kem me Komunën dhe projektet dhe idetë tjera që kanë të bëjnë me afrimin e të rinjve tanë dhe lidhshmërinë e tyre që duhet ta avancojnë në mes veti në të ardhmen.

Falënderova për angazhimin që po e bëjnë me disa projekte me financimin e bursave për studentët tanë dhe inkurajova dhe vlerësova punën e tyre.

Diaspora jon është aseti ynë, të rinjtë tanë jan e ardhmja, qofshin në diasporë qofshin këtu.

Ju mirëpresim çdo her dhe falenderit që kontriboni për vendin tuaj.

COMMENTS