HomeSport

KF „ Tërnoci „ zgjedh organet e reja drejtuese

KF „ Tërnoci ka zhvilluar sot zgjedhjet për përbërjen e re të organeve drejtuese. Thirjes së klubit për zgjedhje të reja i’u janë përgjigjur gjiths

Pas takimeve me SNS-in, Pajaziti kërkon nga Arifi ta sqaroj pozicionin negociues
UGLP i shqetësuar nga situata në familjen e Jeton Ismaili
Epidemiologu Tiodoroviq: Gjendja në Bujanoc dhe Preshevë shumë e paqartë, në Bujanoc 12 të vdekur nga korona


KF „ Tërnoci ka zhvilluar sot zgjedhjet për përbërjen e re të organeve drejtuese.
Thirjes së klubit për zgjedhje të reja i’u janë përgjigjur gjithsejt 44 qytetarë të cilët me votat e tyre zgjodhën Kuvendin prej 23 anëtarëve, raporton FOLonline.


Më pas, anëtarët e Kuvendit me votat të fshehta kanë zgjedhur Kryesinë e re 11 anëtarëshe të klubit në këtë përbërje: Besfort Jonuzi, Levent Qazimi, Sabit Fetahu, Jeton Ismaili, Rushit Ibrahimi, Jusuf Hasani, Burhan Behluli,Suljeman Alimi, Selim Selimi, Nexhat Ramizi dhe Burhan Shabani.
Zgjedhjet në KF „ Tërnoci „ janë përmbyllur me zgjedhjet e kryetarit dhe drejtorit të ri të klubit.
Kështu, kryesia me vota unanime për kryetar të klubit ka zgjedhur Jusuf Hasanin kurse për drejtor, Rushit Ibrahimin.

Kryetari: Jusuf Hasani dhe drejtori, Rushit Ibrahimi

Gjithashtu, kryesia është marrë vesh që në një takim të ardhshëm t’i zgjedh edhe dy përfaqësues nga diaspora dhe sekretarin e klubit.
Për shkak të masave në fuqi dhe situatës epidemiologjike zgjedhjet e sotme janë zhvilluar në ambient të hapur, gjegjësisht në vet fushën e futbollit.

Kuvendi i KF Tërnoci:

Procesi i numrimit të votave:

COMMENTS