HomeShoqëri

Përgatitjet për buxhetin e vitit 2023

Komuna e Bujanocit ka nisur përgatitjet për planifikimin e buxhetit për vitin 2023. Në këtë rrafsh, kryetari i komunës, Nagip Arifi, ka filluar

Arrestohet i dyshuari për alarm të rrejshëm të bombës në Tërrnoc
Vazhdon bashkëpunimi Tiranë-Preshevë
Mustafi: Një dekadë pas Marrëveshjes së Brukselit pa ndonjë të mirë për shqiptarët e Luginës

Komuna e Bujanocit ka nisur përgatitjet për planifikimin e buxhetit për vitin 2023.

Në këtë rrafsh, kryetari i komunës, Nagip Arifi, ka filluar konsultimet me shfrytëzuesit direkt dhe indirekt të buxhetit.

“Në kuadër të përgatitjeve për buxhetin e vitit 2023, si dhe për rishikim e buxhetit për këtë vit, sot takova drejtorat e shkollave fillore dhe të mesme si dhe shfrytëzuesit direkt dhe indirekt të buxhetit për konsultime, për të dëgjuar kërkesat e tyre që të bëjmë planifikimin sa më të mirë të mjeteve financiare”, ka shkruar Arifi në Facebook.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615