HomeSport

Përfundon sezoni vjeshtor në Ligën Zonale, Tërnoci i 10-ti (tabela)

Ka përfunduar sot sezoni vjeshtor në Ligën Zonale (jug). Në këtë stinor janë zhvilluar gjithsejt 14 ndeshje ndërsa kampion i pjesës së parë ësh

Polemika në distancë: Çomiq-Mustafa rreth pasivizimit
Ramadani në takim me Parlamentet e nxënësve
Arifi: Përulemi me mirënjohje para çdo punëtori

Ka përfunduar sot sezoni vjeshtor në Ligën Zonale (jug).

Në këtë stinor janë zhvilluar gjithsejt 14 ndeshje ndërsa kampion i pjesës së parë është shpallur ekipi Svetllost me 31 pikë të tubuara.

Tërnoci në xhiron e fundit ka qenë i lirë pasiqë skuadra Polet më parë kishte hequr dorë nga garat.

„Agallarët“ e kanë mbyllur pjesën vjeshtore në vendin e 10-të me 17 pikë të tubuara.

Nga Liga Zonale në nivel të lartë garash, në Ligën Serbe-Lindje, inkuadrohet vetëm se vendi i parë kurse nga liga bien tre ekipe si dhe po aq skuadra të cilat bien nga Liga Serbe e që gërshetohen me Ligën Zonale „Jug“.

Në bazë të rezultateve nga sezoni vjeshtor në Ligën Serbe-Lindje, mund të ndodh që nga Liga Zonale të bien plot gjashtë skuadra.

Situata do të jetë më e qartë në pjesën pranverore të kampionatit i cili fillon në muajin mars të vitit 2022.

COMMENTS