HomeShoqëri

Përfundoi gjysëmvjetori i parë

Në shkollat fillore dhe të mesme ka përfunduar sot gjysëmvjetori i parë. Nxënësit në bankat shkollore pritet të kthehen më 24 janar (e hënë). Edhe pse situata me kovid nuk ka qenë e volitshme, shumica e shkollave procesin edukativo-arsimor e kanë zhvilluar në mënyrë të rregullt.    

KF “ Tërnoci “ do të bëhet me kryesi të re
Për vikend gati se gjithçka mbyllet
A mundet Trupi Kordinues ta ndihmojë Komunalinë ?

Në shkollat fillore dhe të mesme ka përfunduar sot gjysëmvjetori i parë.

Nxënësit në bankat shkollore pritet të kthehen më 24 janar (e hënë).

Edhe pse situata me kovid nuk ka qenë e volitshme, shumica e shkollave procesin edukativo-arsimor e kanë zhvilluar në mënyrë të rregullt.

 

 

COMMENTS