HomePolitikë

Pajaziti në foltoren e Kuvendit Komunal për kalimin e Rahimit nga PD në APN

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka zgjedhur sot foltoren e Kuvendit Komunal për të komentuar largimin e këshilltarit Rahim Rahimi nga PD në APN. Pajaziti ka shpërndarë një video në Facebook duke theksuar se është një replikë gjatë një debati në Kuvendin Komunal. Postimi i Pajazitit:

KRZ nuk pranon ankesën e KSHL-së për rivotim në Tërrnoc
Marrëveshja e sotme defilim politik për një grusht votash
Pajaziti mirëpret memomrandumin e bashkëpunimit midis Qeverisë së Kosovës dhe KKSH-së

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka zgjedhur sot foltoren e Kuvendit Komunal për të komentuar largimin e këshilltarit Rahim Rahimi nga PD në APN.

Pajaziti ka shpërndarë një video në Facebook duke theksuar se është një replikë gjatë një debati në Kuvendin Komunal.

Postimi i Pajazitit:

COMMENTS