HomeShoqëri

Paguhen mjetet për shoqëritë kulturo-artistike dhe bizneset

Komuna e Bujanocit përmes faqes zyrtare në Facebook ka njoftuar sot se janë realizuar pagesat e mjeteve materiale për shoqëritë kulturo-artistike dh

Kjo është autoambulaca moderne për Bujanocin
Kamberi thotë se synojnë tri mandate në Parlamentin e Serbisë (video)
Breznica ka mbetur pa mjek, akuzojnë pushtetin lokal për neglizhencë


Komuna e Bujanocit përmes faqes zyrtare në Facebook ka njoftuar sot se janë realizuar pagesat e mjeteve materiale për shoqëritë kulturo-artistike dhe për bizneset.
Për këto të fundit, mjetët janë ndarë nga ndihma e qeverisë kosovore për luftën ndaj Covid-19, transmeton FOLonline.
Sipas njoftimit, gjatë javës pritet edhe realizimi i pagesës për shoqërinë civile.

Falë normalizimit të gjendjes financiare të komunës së Bujanocit, sot janë urdhëruar të kryhen pagesat për shoqëritë…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Dienstag, 15. September 2020

COMMENTS