HomeAktuale

Nuk ka marrëveshje për koalicion as në Tiranë, mundësia e fundit që ajo të arrihet nesër në Bujanoc?

Para pak çasteve ka përfunduar takimi në Tiranë midis liderëve të subjekteve politike shqiptare dhe kryediplomatit shqiptar, Gent Cakaj. FOLonline

Ministria Kosovare e Kulturës shpërblen arkitektin nga Bujanoci
Mustafa: Gjykata e Apelit legalizon termin „šiptari“
PARASHKOLLORËT NË VIZITË TE KRYETARI I KOMUNËS SË BUJANOCIT


Para pak çasteve ka përfunduar takimi në Tiranë midis liderëve të subjekteve politike shqiptare dhe kryediplomatit shqiptar, Gent Cakaj.
FOLonline merr vesh se as pas shtatë orë bisedimesh nuk është arritur marrëveshja për koalicionin gjithshqiptar në Bujanoc.
„ Mundësia e fundit ka mbetur që ajo të arrihet gjatë ditës së nesërme në Bujanoc „, pohojnë burimet e FOLonline.

COMMENTS