HomeKoronavirusi

Nisin masat e reja: Në 21:00 gati se mbyllet gjithçka

Masat e reja kundër virusit corona do të fillojnë së aplikuari nga sonte, kështu që objektet hotelierike dhe të ngjashme me to, dyqanet dhe qendrat tr

Paketa për personat me aftësi të kufizuara
Çfarë ka kontestuese në listën e subvencioneve për bujqit e Bujanocit ?
Si rrjedhojë e Covidit ndihmon 67 familje, pastrohet edhe qyteti

Masat e reja kundër virusit corona do të fillojnë së aplikuari nga sonte, kështu që objektet hotelierike dhe të ngjashme me to, dyqanet dhe qendrat tregtare do të mbyllen nga ora 9 deri në 5 të mëngjesit.
Puna do të lejohet vetëm për farmacitë, pikat e karburantit vetëm në zonën e furnizimit, furnizuesit e ushqimit, si dhe fabrikat në ndërrimin e 3-të.
Këto masa do të vlejnë deri më 1 dhjetor.

COMMENTS