HomeAktuale

Musliu: 20.000 euro nga Shqipëria për shkollën e Konçulit

Zv/ kryetari i komunës së Bujanocit, njëkohësisht dhe kryetar i LPD-së, Shqiprim Musliu, ka njoftuar sot se Republika e Shqipërisë ka dyfishuar shum

Mustafi: Vulinizimi i Serbisë
Barten mjetet për shpenzimet e rrugës dhe shujtat e nxënësve
APN del nga koalicioni në Bujanoc(video)


Zv/ kryetari i komunës së Bujanocit, njëkohësisht dhe kryetar i LPD-së, Shqiprim Musliu, ka njoftuar sot se Republika e Shqipërisë ka dyfishuar shumën e mjeteve për renovimin e shkollës në fshatin Konçul:

Postimi i Musliut:

Shqiperia ka dyfishuar mbeshtetjen financiare per shkollen fillore “Sami Frasheri”, ne Konçul te Bujanocit. Ne letren qe sapo pranova nga shkelqesia e tij, Ambasadori i Shqiperise ne Republiken e Kosoves, z.Qemal Minxhozi, u njoftuam se Qeveria e Shqiperise do te ndaje 20 mije euro per rindertimin e shkolles ne Konçul.
Shqiperi, ti na jep nder!

COMMENTS