HomeShoqëri

Ministri i Sportit për vizitë në “Sezai Surroi”

Sot Shkollën e Mesme "Sezai Surroi " e vizitoi Ministri i Rinisë dhe Sportit, Vanja Udoviçiq, me bashkëpunëtorët e tij i cili dhuroi një donacion

Braathu vizitë edhe në Preshevë
APN: 465.000 dinarë për ndeja e dëfrim personal me paranë publike
Hiqet karantinimi për shtetasit e Serbisë

Sot Shkollën e Mesme “Sezai Surroi ” e vizitoi Ministri i Rinisë dhe Sportit, Vanja Udoviçiq, me bashkëpunëtorët e tij i cili dhuroi një donacion për sallën e edukatës fizike.

“Në takim ishte edhe kryetari i Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi.
Ata u pritën nga drejtori i shkollës me bashkëpunëtorë, Zejni Fejzullahu, i cili musafirët i njoftoi me historikun e shkollës dhe njëherit drejtori i falemenderoi për donacionin e dhënë”, njoftoi ky instuticion arsimor.

COMMENTS