HomeNë fokus

Arifi takon ambasadorin Hill (video)

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar sot Ambasadorin e SHBA-së në Serbi, Kristofer Hill. Për rrjedhën e bisedave, Arifi dhe Hill janë përgjigjur para mediave në një konferencë të përbashkët shtypi. Video: faqja zyrtare e kryetarit Shqiprm Arifi në Facebook:

KSHL paraqet ankesë në Gjykatën Administrative
Banesa për rastet sociale apo për refugjatët nga Kosova?
Përfundon takimi Vuçiq- deputetët shqiptarë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar sot Ambasadorin e SHBA-së në Serbi, Kristofer Hill.

Për rrjedhën e bisedave, Arifi dhe Hill janë përgjigjur para mediave në një konferencë të përbashkët shtypi.

Video: faqja zyrtare e kryetarit Shqiprm Arifi në Facebook:

COMMENTS