HomeNë fokus

Çertifikohen dy lista zgjedhore për KKSH: PD (1) dhe PVD (2), ja kush janë kandidatët (dokument)

  Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka çertifikuar sot dy lista zgjedhore të subjekteve politike shqiptare të cilat do të garojnë në zgj

Cila është ndihma e radhës nga Shqipëria?
Ambasadori i Serbisë në Bullgari: Qytetari i  Serbisë nga Presheva në gjendje të mirë
Arifi kërkon nga PD mobilizim të shtuar në prag të zgjedhjeve

 

Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka çertifikuar sot dy lista zgjedhore të subjekteve politike shqiptare të cilat do të garojnë në zgjedhjet për Këshillin Kombëtar Shqiptar (KKSH), të parapara për 13 nëntor.

Nga vendimet e KRZ-së, në këto zgjedhje me numrin rendor “1” do të garojë lista “ Partia Demokratike- Dr.Sc. Nagip Arifi:, ndërsa numri rendor “2” i ka takuar listës “ Partia për Veprim Denokratik- Ragmi Mustafi”.

Në vazhdim ju paraqesim listat e kandidatëve të dyja subjekteve:

COMMENTS