HomeShoqëri

Mbështetja e talentëve nga KKSH

Në vazhdën e përkrahjes për nxënësit shqiptarë nga Lugina të cilët po promovojnë jo vetëm aftësitë e tyre por edhe shkollat e kombin, rradha i erd

Fjala e redaktorit: (Mos)Uniteti i shqiptarëve të Bujanocit
Musliu: Politika e Beogradit nuk ka ndryshuar
Familja e Lleshit nuk ishte prezente në akademinë përkujtimore, a ishte kjo pasojë e koalicionit në KKSH?

Në vazhdën e përkrahjes për nxënësit shqiptarë nga Lugina të cilët po promovojnë jo vetëm aftësitë e tyre por edhe shkollat e kombin, rradha i erdhi Rigon Jasharit.

Si një talent i dallur  në teknikë dhe teknologji, Rigoni me mësimdhënësin e tij, Astrit Ramizi, do të jetë pjesëmarrës i garave republikane në Beograd.

Ndërkohë, si ne rastet tjera, nuk mungoi mbështetja nga Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe kryetari Nevzad Lutfiu për këtë itinerar shkencor të nxënësve të dalluar.

 

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615