HomeKronikë

KY ËSHTË PERSONI NGA PRESHEVA QË I SHPËTOI TRAGJEDISË SË AUTOBUSIT NË BULLGARI

Burime të informacionit në Preshevë i thanë FOLonline se në mesin e e të shpëtuarve në autobusin e djegur në Bulllgari është Lulzim Sulejmani(1995

NËNSHKRUHEN 33 KONTRATA ME ASISTENTËT PERSONAL PËR FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA
Koalicioni gjithpërfshirës ndërshqiptarë në Bujanoc, afër apo larg ?
APN propozon pakon emergjente „Bujanoci 2021“ në vlerë prej 80.000.000 dinarë

Burime të informacionit në Preshevë i thanë FOLonline se në mesin e e të shpëtuarve në autobusin e djegur në Bulllgari është Lulzim Sulejmani(1995) nga Presheva.

“Bëhet fjalë për personin i cili kishte bërë aranzhmanin direkt në selinë e agjencisë në Shkup e jo përmes ekspoziturës  së Besa Trans në Preshevë”, theksuan burimet.

“Aranzhmanin e kishte rezervuar e fejuara e tij e cila poashtu ka shpëtuar dhe e cila supozohet se është nga Kumanovës “, shtuan burimet.

Fillimisht u raportua se çifti kishte humbur jetën, e më pas kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev tha se Sulejmani ishte gjallë, ashtu si edhe e fejuara e tij.

Ndërkohë, çifti para dy ditësh kishte publikuar një foto nga Stambolli.

 

COMMENTS