HomeSport

Futboll: KF TËRNOCI-VETERANËT E KF TËRNOCI (VIDEO)

Në kuadër të “Ditëve të Komandant Lleshit” është zhvilluar ndeshje futbolli midis KF Tërrnoci dhe Veteranëve të këtij klubi. Kujtojmë se Ridvan Qazimi ishte president i KF Tërrnoci kur ekipi garonte në Ligën e Dytë të Kosovës në vitet 1997-1998. Video nga ndeshja:

KSHL paraqet ankesë në Gjykatën Administrative
Pajaziti: PVD dhe PD po demaskohen
Alternativa për Ndryshim dënon ashpër aktin e kërcënimit me jetë ndaj sekretarit gjeneral Altin Boriçi

Në kuadër të “Ditëve të Komandant Lleshit” është zhvilluar ndeshje futbolli midis KF Tërrnoci dhe Veteranëve të këtij klubi.

Kujtojmë se Ridvan Qazimi ishte president i KF Tërrnoci kur ekipi garonte në Ligën e Dytë të Kosovës në vitet 1997-1998.

Video nga ndeshja:

COMMENTS