HomeShoqëri

KRYETARI KOMUNËS SË BUJANOCIT NAGIP ARIFI URON 8 MARSIN

Për nderë të ditës ndërkombëtare të gruas, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi në kabinetin e tij ka mirëpritur të gjitha gratë që punojnë

Ku ndodhet Tërnoci e ku Lugina ? Këtë vikend fillon sezoni pranveror në Ligën Rajonale në Futboll
LR merr pjesë në të dyja takimet e ftuara, si në të APN-së ashtu edhe të PVD-së
Cakaj për Luginën në Hagë

Për nderë të ditës ndërkombëtare të gruas, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi në kabinetin e tij ka mirëpritur të gjitha gratë që punojnë në admnistratën komunale.

Në fjalën e tij përshëndetëse, kryetari Arifi uroi gratë për ditën ndërkombëtare të gruas – 8 Marsin, duke i dëshiruar së pari shëndet dhe suksese në punët e tyre të përditshme. Avancimi i pozitës së gruas mbetet qëllim i pakontestueshëm për zhvillimin e gjithëmbarshëm shoqëror.

Në shenjë respekti, kryetari dhuroi nga një lule për të gjitha gratë.

COMMENTS