HomeAktuale

Konkursi i ri nga KKSH

Hapet thirrja publike për shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës. Të gjitha detajet, formulari dhe dokumentat që kërkohen mund ti g

Arrestohen përgjegjësit e “Komunalisë”
Drejtuesit e Lidhjes së Sporteve të Serbisë vizitojnë Bujanocin
Si u la pas dore Malësia e Bujanocit?

Hapet thirrja publike për shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës.
Të gjitha detajet, formulari dhe dokumentat që kërkohen mund ti gjeni në këtë link:

THIRRJE PUBLIKE PËR SHKOLLA FILLORE DHE TË MESME NË LUGINËN E PRESHEVËS

Afati për aplikim është 19 Prill 2024 deri me 09 Maj 2024.
Për çdo paqartësi apo pyetje mund të na kontaktoni në nr. tel +381631408945 ose/dhe në email-in kksh.grantet@gmail.com

Shërbimi për informim i KKSH
19.04.2024

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615