HomeShoqëri

Fëmijët këshilltarë të Kuvendit Komunal

Një grup i fëmijëve nga Enti Parashkollor “Gëzimi ynë” janë ulur sot në Kuvendin Komunal të Bujanocit, mu aty ku këshilltarët vendosin për interesat e qytetarëve. Nikoqir i tyre ishte vet kryetari, Enver Ramadani, i cili përveç se u sqarojë se çfarë detyrash kryehen në këtë sallë i mirëpriti edhe në zyren e tij.

Alarme për bomba edhe në shkollat e Bujanocit dhe Preshevës
Çfarë përmban letra e liderëve të Bujanocit drejtuar instancave ndërkombëtare?
Transportuesit nga Lugina dënohen me nga 1000 euro në Kosovë

Një grup i fëmijëve nga Enti Parashkollor “Gëzimi ynë” janë ulur sot në Kuvendin Komunal të Bujanocit, mu aty ku këshilltarët vendosin për interesat e qytetarëve.

Nikoqir i tyre ishte vet kryetari, Enver Ramadani, i cili përveç se u sqarojë se çfarë detyrash kryehen në këtë sallë i mirëpriti edhe në zyren e tij.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615