HomeAktuale

Konkurs i komunës së Bujanocit për bizneset

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Donnerstag, 28. Mai 2020

PD e dorëzon e para listën zgjedhore në Bujanoc, LR në Preshevë
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Ushtria Çlirimtare e Kosovës – kur, si dhe pse (pjesa 17)
Pajaziti ironizon me praktikën profesionale

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Donnerstag, 28. Mai 2020

COMMENTS